Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tweet


Stå rak

Det är inte lätt att stå rak när man tycker tvärtemot vad alla andra tycker.
Det är inte lätt, men det är nödvändigt.




Övriga genrer av Cikoria Blå VIP
Läst 195 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-06-20 08:02



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Det kräver styrka och beslutsamhet!
2018-06-20

  Larz Gustafsson VIP
Jag är den förste att hålla med.
2018-06-20
  > Nästa text
< Föregående

Cikoria Blå
Cikoria Blå VIP