Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Fine Vän Tack


Aforism - OM OCH TILLÄGNAD EN NY VÄN

 Aldrig har ordet
#Vän skimrat så
å allt Du tar vid blir Sol.

Jag tillåter mig tacka för vart andetag tillsammans med Dig.

 

 

© DominiQue NVC Costa




Övriga genrer (Aforism) av DominiQueen
Läst 489 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-06-26 13:10



Bookmark and Share


  DominiQueen
Tack min käre vän Strandberg, ja när hjärtan berörs så lyser vi nog alla upp.
Tack fina Du att Du läser
DominiQue
2018-07-01

    ej medlem längre
Vilken vacker hälsning till någon som får dig att skimra likt en sol i dina ord, ord som sannerligen kommer från ett varmt hjärta.

Tack för att jag får läsa dig och dina ord
2018-06-26
  > Nästa text
< Föregående

DominiQueen
DominiQueen