Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Aforism - OM TID, GODA VAL OCH FRID

#ALLFRID :-)

jag gillar ofta att säga Alltid

men ogillar att tänka begränsat och stycka in varat i tid.

DÄRFÖR byter jag

© DominiQue

 

-------

 

DominiQue NVC Costa




Övriga genrer av DominiQueen
Läst 279 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-06-26 13:31



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Bra skrivet!
2018-06-26
  > Nästa text
< Föregående

DominiQueen
DominiQueen