Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tack, Olle! Jag hör ständigt din musik.


Nu fladdrar blåklockorna

Nu fladdrar blåklockorna över sommar'ns ängder
de lyfter stillsamt, ringer nejdens lovsång in
det sker i famnen av en liten fjäril
med vingar skimrande som ren aquamarin

Det finns ett lugn, en stillhet här hos dessa klockor
de klingar hörbart blott för sann poetisk själ
jag sluter ögonen och kramar sinnligt hustrun
ja, vilken tid vi lever här i Bohuslän




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Ingmar Hård VIP
Läst 221 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-06-29 15:57



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Ljuvlighetens poesi med
personlig kraftfull energi
som känns inuti läsaren!
:}

2018-06-29
  > Nästa text
< Föregående

Ingmar Hård
Ingmar Hård VIP