Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tweet


Blir liksom "lite" besviken på vissa författare.

Författare som man beundrat
som man tyckt har skrivit bra saker,
plötsligt är de små lortar
eller stora skitstövlar.






Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Cikoria Blå VIP
Läst 224 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-07-02 07:46



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Här får man skilja på sak och person.
De som lyssnar på rockmusik skulle annars inte kunna lyssna på något alls.
2018-07-02

  Stay Golden
Det är viktigt att kunna bita tillbaka nu förtiden, lite dumheter må man lära sig.
2018-07-02

  Cikoria Blå VIP
Skrev min text när jag läst uttalanden
av två "riktiga" författare .

Det var ingen här jag tänkte på.
2018-07-02

  Öknens Ros VIP
Det finns alla sorters människor, även här på Poeter.se.
2018-07-02
  > Nästa text
< Föregående

Cikoria Blå
Cikoria Blå VIP