Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vinnare i sommartävling - Tema Avslut



 

 

Så kan vi då presentera resultatet av poeter.se sommartävling 2018, med temat Avslut.

Totalt fick vi in 292 stycken bidrag. 

Ett stort Tack till alla väl skrivna bidrag!

 

 

 

Vi har valt ut tre dikter som alla belönas med varsitt bokpaket. Gemensamt för dessa bidrag är att de i poetsiska bilder sammanflätat de vi tänker på när vi hör ordet avslut. Vi ser en relation som avslutats, vi ser en bardom som så ofta går förbi, vi ser en era som gått i graven. Allt tre diktar om ett avslut samtidigt som de också öppnar upp för något nytt. Något som bär med sig erfarenheter och visst vemod över det som har varit. 

Grattis till våra tre vinnande bidrag och poeter!

 

Läs förstapristagaren här

 

Läs andrapristagaren här

 

Läs tredjepristagaren här

 

 

En varm och glad sommar!

/Redaktionen, poeter.se

 




Blogg (Tävling) av Redaktion poeter.se VIP
Läst 2730 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2018-07-04 20:34



Bookmark and Share


  aol
Grattis ,
2018-08-08

  Solstrale VIP
289 blev 292 skulle det stå, värmeböljan och autokorrekt kan inte själva redigera automatiska talföljds fel, dock inget fel på min huvudräkning...
2018-07-26

  Solstrale VIP
298 bidrag enligt registreringen, de som vann ja visst, tre vinnare, det blir 292 st, men det jag undrar i detta är, om, detta är rimlig matematik ? Kan inte låtabli att få en idé om något i själva tävlingen som inte stämmer... Är det fler som har bra kunskaper om huvudräkning, och litar till inlämningabidragens antal enligt registrerade bidrag, och undrar om det är fel på den, eller på hur tävlingen egentligen gått till?

Tre textförfattarna kan de ha varit förbehållna vinst på förhand? För vart kom annars de tre så att 298 blev 292?

2018-07-26

  Fulbergarn
grattis grattis och grattis :) och jag som trodde jag skulle få min första poesibok
2018-07-12

  Terapipoeten
Tre värdiga vinnare på prispallen! Gratulerar. Bra val, jag tyckte mycket om alla tre!
2018-07-10

  SatansSon VIP
fan.jag fick inte ens bronsmedalj.
2018-07-05

  lodjuret/seglare VIP
Liksom i en dans, det väl gäller god balans, humör blandat med vigör, ett steg i steget 'så ej rosor dör', fastmer en känsla av acceptans...
2018-07-05

  majola VIP
Stort grattis till vinnarna!
2018-07-04

  HenrysDotter
Grattis till vinnarna!Tre fina Avslut.
2018-07-04
  Redaktion poeter.se
Redaktion poeter.se VIP

Senaste nyheterna
GOD FORTSÄTTNING PÅ DET NYA ÅRET ALLA POETER!
En liten uppdatering om vår poesiantologi - Poeter 20 år!

Vi öppnar 3 rimmade paket - Rimtävling
Här nedan presenteras de vinnande bidragen i poeter.se Julrimtävling!

Julrimstävling #3 - Tredje advent