Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Rätta mig gärna. Tweet.


Påminnelse

Viktigt meddelande:

Den månad
som vi längtat till
är nu.






Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Cikoria Blå VIP
Läst 163 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-07-06 12:20



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Fel.
Det var maj och juni för min del.
2018-07-06
  > Nästa text
< Föregående

Cikoria Blå
Cikoria Blå VIP