Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Efter 28 år under presenning


Hhmm

"Hur mår du nu, efter alla dessa år?" frågade jag medan jag försiktigt smekte henne.
"Jag menar: det var ju så länge sen vi var så här nära varann!"

Till svar fick jag bara ett - "hhmm".

"Längtar du efter samma sak som jag: att återuppliva gamla minnen!" fortsatte jag, tämligen ivrig.

"Hhmmm" svarade hon diskret.

"Suktar du också efter en famn," fick jag nu något stammande fram, samtidigt som jag kände en viss upphetsning komma över mig.
"Du är så vansinnigt grann! Vad har du gjort med dig!"

"Hhmm - lite ansiktslyftning bara, något silicon och mascara".

Mina händer följde nu hennes länder, höfter och kupade sig till sist om hennes läckra häck. Min andhämtning stegrades.
"Jag vill ha dig" suckade jag i hennes öra.

"Visst!" svarade hon. "Men först vill jag bli sjösatt och hamna i havets famn!"
"Där får du ta mig!"




Övriga genrer av Ingmar Hård VIP
Läst 180 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-07-09 20:27



Bookmark and Share


  Minkki VIP
men ingen botox? prima text!
2018-07-11

    Sefarge VIP
Äkta båtkärlek
Torkar aldrig ut?
;}
2018-07-09
  > Nästa text
< Föregående

Ingmar Hård
Ingmar Hård VIP