Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


624."DON`t BLAME ME..."

Från början visste någon att DU var
en liten pojke,sedan en flicka och
tillsammans har ni blommat i en oas av NORDEN...

och nu vet jag att DU är mogen av mognad
men skillnaden mellan oss är så enormt stor
att jag inte vet vad ska jag göra när jag
ska uppfatta priset av mitt eget höjdhopp...

Allt detta passerades REDAN någonstans,när
den ena inte kunde hinna ifatt efter den andra
och jordskred av begränsat inskränkta men
tvivelaktiga tankar har grävt djupa spalter
mellan smygande natten och beklagansvärd
blindhet av dagen...

"PRAKT"MÅLN DUNSTAR BORT DIG!

ta inte erkännande så plågsamt därför vägran
baserat på reflektion av icke-eviga stjärnor,
där speglas...

"I THINK WE ALL KNOW WHO's
GOING TO BE THE WINNER !"

är mer sanningsenliga än jordens,kamouflerade
känslor!




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Lollitta VIP
Läst 258 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-08-01 08:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lollitta
Lollitta VIP