Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Arg

Uttrycken “att vara arg på någon” kan i stället sägas “att vara ond på någon”.

Är det en slump att ond kan användas som synonym till arg?




Övriga genrer av Poeten Salvador VIP
Läst 226 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-08-05 12:35



Bookmark and Share


  Minkki VIP
instämmer med Gunnar här nedan, man vara både ilsk och trilsk utan att vara ond. En annan sak är sedan att det kan göra ont både i den som öser ut sin ilska och den som blir föremål för den
2018-08-05

  Gunnar Hilén VIP
Jag tycker nog det är grymt att kalla sig själv för ond när man bara är arg.
2018-08-05
  > Nästa text
< Föregående

Poeten Salvador
Poeten Salvador VIP