Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


626.SHAKE THE FEELING !

Du är historia.Jag är ett tomt kärl...
Men hur ringer det...att rödhaken
WAKE UP !
klottrade med sin svans...och jag är en eld...
dess glöd "SHAKE THE FEELING !" i dig ...
lämnar sitt spår...




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Lollitta VIP
Läst 334 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-08-06 19:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lollitta
Lollitta VIP