Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


627.The shadow of the lost day...

på molntoppar
belastade sig med sin sorg,

nektar av svalhet
yr
på nattens kudde...




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Lollitta VIP
Läst 310 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-08-08 18:05



Bookmark and Share


  Annie b'larsson VIP
Fantastisk poesi.
2018-08-09

  petter rost
Den väger ingenting i formen
men i lydelsen väger den silver –

"yr
på nattens kudde..."

En sång i förkvällen...
2018-08-09

  aol
Så fint kram,
2018-08-08
  > Nästa text
< Föregående

Lollitta
Lollitta VIP