Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


629.O!This is not OKAY!

Marsiansk känsla...ropade
i triumf ut sin vrede
rosenröd sand i Månens
splittrade strupe...

O!This is not OKAY!
but
I have been waiting for this!

när JUPITER avslöjar
*DET*
med sitt flyktiga öga ...




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Lollitta VIP
Läst 438 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-08-10 19:11



Bookmark and Share


  petter rost
En stark hemlighet läser jag och ser bilden – ett jublande slagskott i Ditt skapande!
2018-08-11
  > Nästa text
< Föregående

Lollitta
Lollitta VIP