Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


631.I FORGIVE MYSELF!

barndoms plats
lämnar inte
sådant spår
som
en förlust
av okänd "vän"

tack för den lektionen
och för det faktum att
okända "vänner"
inte är barmhärtiga

and I´m DEEPLY SAD!!!

för att jag har snubblat
så tafatt att jag tog emot
enträgen vänskap som
sanningen...

AMEN!




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Lollitta VIP
Läst 254 gånger
Publicerad 2018-08-14 17:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lollitta
Lollitta VIP