Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Princip Logik Handling 5

Princip:
Medvetande är energi

Logik:
Medvetande uppstår vid kontakt med en gräns

dikt:
Där den yttre
och inre vägen
möts
uppstår medvetandet,
överskottet
i gemenskapen,
molnet
av partiklar
i svängning.
Vi upplever,
förstår
och tolkar,
och kallar oss
vi.




Övriga genrer av Poeten Salvador VIP
Läst 195 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-09-03 08:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Poeten Salvador
Poeten Salvador VIP