Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


det där med demokrati...?



från nyhetsappen: uppdrag gransknings undersökning : en möjlighet att få röster som skulle innebära en förändrad politisk spelplan.

visst är det sanslöst
vad händer ute i samhället

miljöpartiets gruppledare Ali Khalil erbjöd Moderaterna 3000 röster i utbyte för en tomt att bygga en moské på i Botkyrka.
förståsigpåare skriver : en ny variant av politisk korruption.

ingen nyhet egentligen liksom alltid har den som håller i nycklarna alltid trumf på hand varse sig det gäller politik reklam eller annan manipulation /korruption. mao det råder ett krig om vår hjärna. att få oss att blunda vi blir objekt lätta att manipulera till förmån för en vilja annan än vår.


är det märkligt många förlorar tron på politiker då de flesta har smuts under naglarna och gör snedsprång från sina ursprungliga ideal?
är det underligt vi blir sittande på bänken med bojorna runt vristen insikten
att clownen på scenen bär ett Janusansikte.

är det här demokrati för de utvalda?


anm : det senaste är MP politikern får avgå
efter vad som avslöjats.


fördelen är: alla tänker till och blir mer vaksamma iför att all slags korruption eller manipulation förekommer i samhället. De flesta av oss i Sverige är så oskyddade och därmed fruktansvärt blåögda och tror gräset är grönare på andra sidan staketet då sanningar uppdagas.

sök i gränstrakterna leta i kanalerna under ytan.








Övriga genrer (Essä/Recension) av morgonstjärna VIP
Läst 222 gånger
Publicerad 2018-09-07 11:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP