Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


dagbräckning



är det först då när vi inser landskapets förutsättning som vi ser ljuset
är det först då när mörkret är så kompakt
att den minsta lilla gnista blir en skogsbrand bland det torra virket

är det då goda andar ger hopp om att livet
åter kommer växa ur det ofruktbara


där de nedtrampade ropen gråter i mullen.




säkerligen kommer en och annan invända
att andar healing själavandring är bara trams
och krokar sig fast på sitt eget kors
faktum är att just herr Religion lärt mig vantro
religionens kraft. har alltid trott de heliga är just heliga

är verkligen tacksam för alla insikter och sparkar
i ryggslutet för få mig på banan igen
så jag inte sänker garden.




Övriga genrer (Satir) av morgonstjärna VIP
Läst 220 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-09-09 14:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP