Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


evigt flödande nu


KATARSIS

Jag är framme,

måste påminna mig och ANDAS,

jag är framme,

Jag kan leva eller dö nu det är egalt

jag är framme,

i nuet. 

 

 

 

 

© DominiQue

 




Övriga genrer (Aforism) av DominiQueen
Läst 255 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2018-09-10 10:18



Bookmark and Share


  DominiQueen
Tack ni tre vise män
Allt gott
och Tack Max Poisé,
detta föddes i dialog med Dig
Maestro
2018-09-10

  Lars Hedlin
Underbart ....Härligt....NU!
2018-09-10

    Max Poisé
Magnifikt. Att kunna förstå pch njuta av presens är en fantastisk förmån. Allt för många lever på historian eller den ständiga jakten på att allt fint kommer ske i framtiden.

Att leva i nuet betyder inte att skita i framtiden. Det betyder ( precis vad du nämner i dikten) att andas. Ju renare luft man andas desto mer mening ger livet tillbaka...

Bravo Dom! Bravo!
2018-09-10

  ULJO
Ibland behöver man en inre rening och förståelse för att fortsätta sin resa
2018-09-10
  > Nästa text
< Föregående

DominiQueen
DominiQueen