Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hoppas få svar här.


Fråga till redaktionen på poeter.se

Idag ser jag att 373 personer har
läst mina inlägg, många är lästa vid samma
tidpunkt.
Hur kan detta vara möjligt?
Samma sak har hänt tidigare och då har
jag ställt frågan på det forum ni önskar
få dessa frågor.
Jag har inte fått svar, trots att jag ställt frågan vid olika tillfällen.
Jag vill verkligen veta orsaken till det här fenomenet.




Övriga genrer av Cikoria Blå VIP
Läst 179 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-09-10 10:28



Bookmark and Share


    Elisabeth Nilsson VIP
Ja, ibland undrar man. Bra fråga. Hoppas du får svar.
2018-09-10

  Onomatoprofet VIP
Det är inga personer som läser, det är en robot som läser av dina texter för att man ska kunna googla dem
2018-09-10
  > Nästa text
< Föregående

Cikoria Blå
Cikoria Blå VIP