Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Princip Logik Dikt 6

Princip:
Kontakt mellan olikheter skapar balans

Logik:
Spänning uppstår ur multipla val

Dikt:
Pang på,
mjukt och försiktigt
tills svart blivit vitt
och regnbågen Nyckeln!




Övriga genrer av Poeten Salvador VIP
Läst 208 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-09-18 08:21



Bookmark and Share


  Viksten
Du är i ditt esse
Här får man tänka
2018-09-18
  > Nästa text
< Föregående

Poeten Salvador
Poeten Salvador VIP