Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Melankoli i hösten, men det finns hopp i hoppet. Inspiration till denna tanke gav skrivaren Oum i vackra höstdikten *Åder*


TRANSFORMATION - Aforism höst

Att "släppa taget" precis som lövet.

Vågar livet så vågar väl jag.

© DominiQue

 Vågar lövet så vågar väl jag... 

 

hopp I hoppet ~ inspirerad av dikten Åder av Oum




Övriga genrer av DominiQueen
Läst 279 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-09-20 18:15



Bookmark and Share


  DominiQueen
ULJO.
Ja hoppet är starkt.
Tack fine Du
Ljus min vän
DominiQue
2018-09-20

  ULJO
Som livet. Våga leva
2018-09-20

  DominiQueen
Tack Du Oum för hopp, metaforisk glädje och inspiration. Naturen är vår lärare, påminnare och vän, så Tack fina/fine poet och vackra/vackre själ.

Fint med höstljus.
Keep Shining
/DominiQue
2018-09-20

    ej medlem längre
Tack Goda människa
2018-09-20
  > Nästa text
< Föregående

DominiQueen
DominiQueen