Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kom ihåg, en dag...

Mina vingar har förstörts
Jag kan inte flyga längre

Jag kollar upp mot himmelen
Vad jag längtar efter att få slå ut mina vingar och flyga

Men så ser jag honom framför mig
Han ler

Det var han
Han som fick mig att stanna kvar

Han fick mig att lämna det jag älskade mest i världen
Han fick mig att klippa av mina vingar

Mina fjädrar ligger utspridda på marken
Dom ligger i pölar av lera

Men mina vingar växer ut igen
Och en dag kanske jag återvänder

En dag
När allting blir som förut

En dag
När jag kan lämna hans léende bakom mig

En dag....




Övriga genrer av Convolvulus
Läst 313 gånger
Publicerad 2006-06-13 23:52



Bookmark and Share


  Nattis83
Mycket vackert skrivet!
2006-06-13
  > Nästa text
< Föregående

Convolvulus
Convolvulus