Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Segregationen


Har du hört?!

I förorterna ligger det starka kryddor i luften.
Curry, kardemumma och kummin genom näsborrarna. Det luktar annorlunda därborta i förorterna.

Så himla osvenskt!

Alla dessa färgglada plagg, har du sett på maken?
Regnbåge i ett enda plagg är nog allt för mycket.

Nej, vi svenskar har svårt med uttryck.

Alla dessa fester de ställer till dag in och dag ut, kan man verkligen ha så mycket att fira jämt?!

Nej, det är nog best att hålla oss undan, undan långt från förorterna.




Övriga genrer av TickTock
Läst 156 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-10-01 12:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

TickTock
TickTock