Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
777


Fan är feg och svag

Fan är feg och svag.

Alla hans jävlar flyr genom väggarna,
ut till Bermuda när de ser mig.

I Bermuda klagar jäveln till sin chef,
"jag slutar, skicka någon annan i stället!"

Chefen säger,
"Men du är den bäste här, efter mig!"

"Då får fan flyga ut själv."




Övriga genrer av TickTock
Läst 201 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-10-02 15:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

TickTock
TickTock