Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
© Omslag till " Till alla bibliotekarier utan bh och trosor" av Sten Wiking.


NÄR KÄRLEK OCH SEX SEPARERAS

De trodde sig utvecklat en hållbar
strategi rädda sitt förhållande från
otrohet och skilde sig varje gång
innan de hade sex med någon annan,
för att efteråt återuppta förhållandet
igen,eftersom enligt deras egna be-
dömning var kärlek och sexualitet
inte samma sak.






Övriga genrer av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 193 gånger
Publicerad 2018-10-10 11:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP