Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


UP TO THE SKY FRI KÄRLEK - Visa Steg för steg. StegVis *hjärta*


FLY ROBIN FLY

Yang:
- Varför kan inte vi bara få vara i varandras famnar och kyssas NU?

Yin:
- Vi ska lära oss att Kärlek är bortom att demonstrera och klamra, lika fri som vinden för att det kommer att bära våra liv framåt. Vår kärlek är inte bara en relation det är EVOLUTION!!! ♥

Yang:
- Det är nästa steget som du och jag tar ♥

Yin:
- Hur älskade ? ♥

Yang:
- Att vi tar kärlek på en annan nivå - att vi ligger steget före i evolutionen♥


© Victoria & Kärleken / DominiQue

 
 UP TO THE SKY

FRI KÄRLEK - Visa Steg för steg. StegVis ♥

 

 








Övriga genrer (Drama/Dialog) av DominiQueen
Läst 493 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2018-10-13 22:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

DominiQueen
DominiQueen