Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in
 


Jag skriver fri i Lifeline med hjärtat för allas väl. Jag lovar att befrukta: I WILL FEED MY DARLINGS.


MIN FÖRFATTARED

MIN FÖRFATTARED

Med handen på hjärtat, lovar jag:
DominiQue Nina Victoria Christina Costa Multiversums alla goda krafter i alla dimensioner att välja och bruka orden så vist jag förmår, i alla möjliga sanna kulörer, och i gott syfte.

Jag skriver fri i Lifeline med hjärtat för allas väl.

Jag lovar att befrukta: I WILL FEED MY DARLINGS.

Alla känslor får uttryckas, dramatiseras i konsten, sant i god intention och i tacksamhet för det givna och det kommande, för alltets väl. Ord ska hela, läka och lyfta. Dock civilkurage i processen kan helande operation där sår snittas ingå för att släppa ut levrat var. Goda konflikter skall ej undflys, undvikas, krismedvetenhet tar oss framåt i den själsliga evolutionen. Vi bemöter det mörka med ljus. Mörker bör gestaltas i konst för utlevelse och transformation av våra mörka skuggsidor på ett tryggt sätt men främst som frösådd till insikt som leda till katarsis.

Mod. Livmoder. Moderlighet. Som Mamma till dem jag Älskar mest: Orden hänger jag mitt jordeliv och ämnar vara Modig om mig och gå i Lust och odla på Motivation kultiverat av givandets glädje. Jag som Moder Ord. Mamma till mina skapelser i full volym på Kärlek, eufori, trance, extas, lust, motivation och läkekraft.

I ödmjuk tacksamhet niger jag för krafterna och tackar saligt hänförd ljuset för vägledning och in spirit, Inspiration och all kärlek som bär, genomsyrar och omsluter mig. Högst av allt är lärandet.


FRIA ORD i ständig symbios med självrannsakan, rensning av präglingar, inventering och sanering av sociala arv, optimering av potentialer och karaktärsdaning, och viljan att förädla självet och egot, båda omfamnade och välkomnade i ljuset och varmt älskade.

LÄRANDE – ett serum mot cementerad smärta.
Allt som sker är mig till gagn då lärandet står högre än upplevelsen. Jag verkar i och med en fri kärlek bortom tid, rum, norm och form. Det jag tror på är bortom bevis och stavas TILLIT i en evig 8.
Abundance. Compassion. Alignment.
.
5 LIVSINTENTIONER
1. Häva förbannelser. Lära om sublima budskap. Hela kvinnligt stigma. Ge Kvinnan luft och fri rörelse och synbarhet och naturlig integrering i allt jordisk från löner till relationer och språkgenus.

2. Brobyggande mellan dimensioner för kärleksfullt umgänge oavsett dimensionstillhörighet.

3. Omvandla Yangs krigsgen till värn, skaparkraft, fred och kärlekskraft. (Fred på jorden mellan land och kön, barn respekteras = det ultimata)

4. Hälsomedvetenhet, Egosanering, ekologi, symbios och Renhet i stort som litet. (En ekologisk stad = det ultimata innan globalt.)

5. Barnen, det ultimata individuellt riktade växthuset för potentialsoptimering. (En skola för barn ned ny pedagogik = det ultimata.)
.

Allt detta sker genom mig själv som verktyg.
Min författarsjäl gagnar sig av varje upplevelse, tanke, gärning. Mitt blod är given ordet. Mitt sköte älskar för Ordet. Mitt hjärta vibrerar för och med Ordet. Min kropp helar och läker med Ordet.
.
I detta liv som Quinna, som Yin hyllar Hon, lyfter henne med och i Ordet.

Som privatperson och Quinna njuter jag av resan i lärande, helande, närande, libido, lek och Kärlek, allt buret av LJUSET i Tacksamhet, Victoria, TILLIT, Amour, Lust, skaparkraft och livskraft (Qi)

 

Detta tecknas i Tacksamhet 14 oktober
Renverkets år 2018
DominiQue NVC Costa i kärlekens tjänst,
ständig elev & Livsmysteriedetektiv

 

EDSVUREN AV LJUSET BUREN

 

 
Övriga genrer (Journalistisk text) av DominiQueen VIP
Läst 117 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2018-10-15 00:25Bookmark and Share


  DominiQueen VIP
Tack alla för fina och kolla kommentarer
LoveShine DominiQue
2018-11-02

  Peter G VIP
Jag tycker din författared är mycket omfattande och ambitiös och jag tror det är en viktig sak du gör här, att ta ut riktningen för vad du vill med ditt skrivande nu och i framtiden!

Fina och kloka ord du skriver!

2018-10-17

  Lindalou
Klokt och varmt skrivet. Mer kärlek till folket.
2018-10-16

  Lars Hedlin VIP
Du är en helande själ <3
2018-10-15

  Solstrale/ Eva Åberg VIP
Skriver under på att du ör ett under!
Mirakler och mirakel finns, då är du bevis! Hurra för orden dina! :)
2018-10-15

  Jeflea Norma, Diana. VIP
MY STAFF=MIN FÖRFATTA-RED=MIN PERSONAL, hahha fin helande.
2018-10-15
  > Nästa text
< Föregående

DominiQueen
DominiQueen VIP