Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

förlåt.




Jag är ledsen
att det inte blev som du ville
så otroligt mycket.




Det är mitt fel
jag har alltid vart fel.


Men det är vell endå lite ditt fel med?


Nej såklart inte.


Jag saknar en godnattpuss
såsom när jag var ett barn.
Jag behöver fortfarande känna
att du skyddar mig mot allt ont.

Jag klarar inte av den hårda vägen
genom livet

utan dig

mamma.


Jag älskar dig så otroligt mycket
trots att du gjort mig hård
lik som du.






Övriga genrer av Lilja
Läst 755 gånger
Publicerad 2006-06-15 02:01



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Hoppas du kan bli mjuk igen
och du älskar din mamma
Hon älskar nog dej oxå.
KRAM!!
2006-09-06
  > Nästa text
< Föregående

Lilja