Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Aforism - svåra vägar

Alla vägar känns svåra att vandra
om man inte har en vän vid sin sida


Elisabeth Shane, irländsk poet 1877-1951







Övriga genrer (Aforism) av morgonstjärna VIP
Läst 407 gånger
Publicerad 2018-10-25 22:50



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
stämmer allt det <3
2019-07-31
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP