Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du svarade inte

"Du svarade inte på mitt essemess" essemessar hon indignerat.
"Nej" svarade jag några dagar senare. "Jag svarar när jag själv vill!"
"Min integritet förhindrar mig från att vara ständigt nåbar. Jag godkänner inte ett nåbarhetsobligatorium"
fortsätter jag
och tänker på att genomsnittssvensken enligt en färsk undersökning kollar sin telefon 220 gånger per dag - detvillsäga cirka var femte minut.

För mig är detta absurt, närmast sjukt.
För tio år sedan försökte någon tvinga mig att varaständigtnåbar.
Då gick jag ner till havet och kastade smörgås med min mobilofån. Den studsade tio gånger. Innan den sjönk.
"Varför svarar du aldrig!" sa denne någon.
"Jag tappade apparaten i sjön" log jag.




Övriga genrer av Ingmar Hård VIP
Läst 214 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2018-11-02 20:58



Bookmark and Share


    April Stark
Fint! Markerar en generationsskillnad - hur det för berättaren är frihet att inte vara nåbar men av omvärlden uppfattas otrevligt.
2018-11-07
  > Nästa text
< Föregående

Ingmar Hård
Ingmar Hård VIP