Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ord som kom nu, inspirerade av dikt jag läste nyss.


Guldvåg

Människor som man kan
babbla fritt med
utan den där guldvågen
de är guld värda.




Övriga genrer (Aforism) av Cikoria Blå VIP
Läst 157 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-11-13 09:05



Bookmark and Share


  HelenaW
Så sant! De skall man värdesätta högt!
2018-11-13
  > Nästa text
< Föregående

Cikoria Blå
Cikoria Blå VIP