Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fula och andra ord

kiss
bajs
dummadig
duärdum

din jävel fantadig
vivetvardubor

snålhet avund
bedragare
skatteflyktare

människoförtryckare
vapenhandlare
våldtäktsmän och mördare

diktatorister
fascisternazisterrasister

lögnare
fakenewsspridare
själsdödare
miljömarodörer
fartjäktaare

korstågsfarare jihadister
häxbålständare
kukluxklanare

bomber
krig
rättslöshet

hunger
flykt
städerigrus
taggtrådsstängsel
kolera
pest

*
födelse
spädbarnslåt
joller
leende
ögonglitter
bubblande barnaskratt

smek
oegennytta
givmildhet
solidaritet

komochbohosossomdubehöver

jag älskar dig




Övriga genrer av Ingmar Hård VIP
Läst 134 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-11-16 18:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ingmar Hård
Ingmar Hård VIP