Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Köpokalyps

Nu laddas redan för årets Köpokalyps. Reklambranschen kör på övertid i november för att få oss benägna att handla mer av sådant som egentligen inte behövs.

Julklappsfrosseriet i den rika världen är ett hån mot alla miljoner marginaliserade människor på jorden liksom det är ett hot mot den biologiska framtiden.

Santa Claus, Tomten, står lydig, fånigt nickande som Apostel i Marknadskrafternas tjänst.




Övriga genrer av Ingmar Hård VIP
Läst 123 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-11-19 12:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ingmar Hård
Ingmar Hård VIP