Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


2017-11-01 apropå det där med hästkrafter somliga går på havre andra på bensin


Nemas problemas


som verkstadskillen sa
när bilvraket drogs in i hallen

Han sate sig på huk framför vraket
fiskade upp ett skissblock ur bakfickan och drog
några streck över arket--- hämtade svetsskäraren
bågfilen, hammaren jobbade sammanbitet
hela natten och när morgonen vaknade
stod f d vraket där, som återfödd i solen
med suffletten nedfälld!


Innovation behövs överallt tänkte jag då jag
åkte till bilverkstan för förarens solskydd
går inte att fälla upp
fick rätt det måste bytas ut, jag har inte solat mig
tillräckligt när jag kör, utan fäller ned
solgardin för inte bländas av korsdraget
så tills det nya anländer med taxi måste jag
fixa en upphängningsanordning av annan typ
än en bh...hm ett snöre tills vidare.


*

Kommentarer på Nemas problemas

Kjell-Åke bearfoot "Tänk om vi kunde göra så
med människor och att det fungerade...."
2017-11-01
ULJO "Fantastiskt. Som trolleri"
2017-11-01
Öknens Ros "Kul!"
2017-11-01




Övriga genrer (Kåseri) av morgonstjärna VIP
Läst 387 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-11-22 18:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP