Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ros i november. Länge sedan.

Här sitter jag och och minns...

...sommarens sista ros som jag brukade
få på min födelsedag i november.

Ska sanningen fram blev jag inte
så värst glad över den halvt vissnade
rosen.

Farfar kom med den, jag tror att han
var stolt.

Han hade en stor trädgård, som han skötte själv.

Kanske hade han sparat den där rosen
för att kunna ge den till mig.

Jag tackade artigt för den
och letade upp en vas för att sätta den i.

Jag borde varit mera tacksam.

Borde.

Det är mycket som omvärderas genom livet.

Rosen är bara en liten pusselbit.




Övriga genrer (Kåseri) av Cikoria Blå VIP
Läst 198 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-11-23 08:14



Bookmark and Share


    Max Poisé
En fin text! Vi är inte så duktiga på inse stundens betydelse, förrän tiden passerat.
2018-11-23

  Öknens Ros VIP
Synen på mycket här i livet förändras genom åren, det är nog så det ska vara, vi omvärderar både åsikter och beteenden.
2018-11-23

    ej medlem längre
Mycket vacker...känner igen ett novemberbarn som jag själv :)
2018-11-23
  > Nästa text
< Föregående

Cikoria Blå
Cikoria Blå VIP