Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Den vackra ytan



Är verkligen allt i livet så perfekt?

varför är vi så rädda att visa oss
utan den perfekta ytan?

vi måste våga tala om våra inre svagheter
och dela med oss av de grundläggande
sorgerna och svårigheterna
för att vi ska kunna utvecklas -
samtidigt får mottagaren en möjlighet
att även utvecklas


Vi människor är beroende av varandra
tag varandras händer, utan kärlek
till varandra får vi aldrig
fred på jorden och vi får människor

med kalla hjärtan för allt levande!




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av morgonstjärna VIP
Läst 250 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-12-11 11:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP