Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Julledigt

God Jul,
hoppas den blir kul!


Poeten Salvador börjar publicera på nytt den 7 januari 2019




Övriga genrer av Poeten Salvador VIP
Läst 257 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-12-23 12:05



Bookmark and Share


  Fulbergarn
GOOOO JUUUUL poeten :)
2018-12-23

    Elisabeth Nilsson VIP
En fin jul önskas du! Vi läses varefter.
2018-12-23

  KattenKin VIP
God jul på dig med, och gott nytt år!
2018-12-23
  > Nästa text
< Föregående

Poeten Salvador
Poeten Salvador VIP