Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Översatt fritt efter Willie Nelsons sång: "I Live One Day At a Time".


Mitt Enda Liv (ver. 2.2)

Mitt enda liv är här och nu
Min enda dröm, den lever jag nu
Dagen är förbi, och morgonen är blind
Mitt enda liv är här och nu

Blev du förvånad av att se mig här igen
Då ska du veta att jag saknat dig min vän
Men fråga inte hur länge jag blir kvar - det är tabu!
För mitt liv är här och nu

Se hur svalan flyger lågt under blytung sky
Söker revor med sol - så även jag.
Kanske slutar jag att följa i hans spår - men inte nu!
För mitt liv är här och nu

Mitt enda liv är här och nu
Min enda dröm, den lever jag nu
Dagen är förbi, och morgonen är blind
Mitt enda liv är här och nu

Svensk text Copyright © 2017 Göran Gustafsson. All rights reserved




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Göran Gustafsson VIP
Läst 490 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-12-29 21:30



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
T o m nostalgin var bättre förr.
Det var bättre förr.
2018-12-29
  > Nästa text
< Föregående

Göran Gustafsson
Göran Gustafsson VIP