Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skilda drömmar

Somliga drömmer om en vit jul
som i visan
om en kommande vår
om sommar
om en Elin och om andra sköna varelser

Medan
somliga andra drömmer om ett rent land
ett annat
fritt från importerad drägg

man drömmer om deporteringar
men ännu inte öppet om internering
eller om avrättningar
inte öppet
än
men
historielösa nazister finns
farliga män
och
om sådana mardrömmer jag

finns du
Gud
så bevare oss denna gång från dem




Övriga genrer av Ingmar Hård VIP
Läst 214 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-01-31 13:57



Bookmark and Share


  Fulbergarn
Mer drömmar om vår sommar Elin!

Ja brunrockarna drar fram i Sverige helt obegripligt, dina drömmar är samma som mina
2019-02-03
  > Nästa text
< Föregående

Ingmar Hård
Ingmar Hård VIP