Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Söndagstankar 2019 02 17

Att vara alkoholist innebär att vara fixerad vid alkohol. Den som måste dricka är fixerad. Också den som hela tiden tänker på alkohol och propagerar för nykterhet är fixerad.

Samhället har spritproblem. Arbetet mot dem bör inte ledas av aktiva alkoholister, vare sig de som dricker eller de som tvångsmässigt slåss mot dem, utan av människor med en avspänd attityd till alkohol.




Övriga genrer av Poeten Salvador VIP
Läst 301 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-02-17 08:43



Bookmark and Share


  Fulbergarn
jag tror på dig
2019-02-17

  danne //
visst är det ett svårt liv, och enkelt är det aldrig, själv har man haft denna anknytning lätt att följa minsta motståndets lag ,sen händer det att man vaknar upp, men prologen var knappast lätt att ta sig genom, kan behövas en morot som ger en styrka att släppa taget om ens last. Något värt att bryta trenden så att säga! å det fann jag :)



2019-02-17
  > Nästa text
< Föregående

Poeten Salvador
Poeten Salvador VIP