Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


2017-05-13 kl 01:40


Stockholmspolisen


såg kanal 4 vilket riskfyllt Stockholmspolisen har i nuläget
de ser hur våldet breder ut sig
i nutid, förvärrats
50 kriminella nätverk finns
mord och skjutvapen är vardagsmat
Vapen finns överallt, i bilar
vi tittare fick följa med på fältet
och se hur de knäade ned knarklangare
och fick en att spotta ut små vita bollar
av knark
småföretagare tvingas gömma vapen narkotika
i sina butiker
de hotas till livet om de inte lyder
dessutom stjäl de kriminella varor
och dagskassor
eller beskyddarpengar
nekar de sprängladdningar förstör affären
huset
de vågar inte anmäla till polisen





Övriga genrer (Essä/Recension) av morgonstjärna VIP
Läst 258 gånger
Publicerad 2019-02-12 18:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP