Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Söndagstankar 2019 05 26

Om vi läser en bok och sedan ser en film baserad på den blir vi ofta besvikna.

Två världar har kolliderat. När vi läste byggde vi upp en inre bild. Filmen ger yttre bilder.

Handlar inte livet om att få balans mellan utsida och insida?




Övriga genrer av Poeten Salvador VIP
Läst 168 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-05-26 10:04



Bookmark and Share


  Fulbergarn
Tror du har rätt, för så känns det :)
2019-05-26
  > Nästa text
< Föregående

Poeten Salvador
Poeten Salvador VIP