Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fråga till er poeter och till redaktionen


Jag har svårt att sätta etikett på vad jag skriver.
Jag skriver på.
Haiku, tanka, rim, novell limerick, det kan jag hyfsat kategorisera,
men i övrigt?
Texten jag skrev innan, vad skall den kallas?
Den platsar kanske inte här?

Det vore bra om det fanns någon att fråga
innan man slängde in texter hej vilt.
Det blev trevligare så och lättare att hitta sådant man vill läsa.

Vänliga hälsningar
Cikoria Blå




Övriga genrer av Cikoria Blå VIP
Läst 252 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-03-20 12:24



Bookmark and Share


  Öknens Ros VIP
Kanske googla på olika diktformer eller kolla på biblioteket om det finns böcker om olika sätt att skriva dikter. :)
2019-03-21

  Jeflea Norma, Diana. VIP
Här visas de 50 senaste texterna i dagböckerna.från august 2018, resten är raderade av red.
2019-03-20

    ej medlem längre
håller med 110%
2019-03-20
  > Nästa text
< Föregående

Cikoria Blå
Cikoria Blå VIP