Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skrev och formulerade den först något annorlunda. En efter att ha druckit ett glas ljummet, kom det för mig att krångla den ur på detta viset.


En aforism 1001





Det besvärliga med människor är ofta
att de gärna vill ha en till
att de ihågkoms för sin blotta existens.




Övriga genrer (Aforism) av lodjuret/seglare VIP
Läst 407 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-04-05 09:01



Bookmark and Share


  Sturesdotter
Sanna ord.

Och undrar vad det som var ljummet var...
2019-04-05
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP