Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Oral kärlek

Smek insidan av mina lår
Kyss mitt sköte
Ge mig tunga

Viska tyst i hemlighet
Dina ord
Menade bara för mig

Dyrka min existens
Ge mig himlens alla stjärnor

Lova mig världen



Lovar jag
Att jag ger dig min




Övriga genrer av Nina Nightwish
Läst 159 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2019-04-12 23:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nina Nightwish
Nina Nightwish