Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


703.THEY TRYING TO COME SO!!! CLOSE?...

...väg,vägen och JAG på vägarna,
"THEY TRYING TO COME SO!!! CLOSE?..."
ju tunnare och mognare de är/desto
mer blodigt...slår de...

ur ett fågelperspektiv...kastar
en en blick,någon säger något,
så lite DU-JAG vill ha,de andra
"THEY DON't WANNA BE A PART OF
THE LAST DANCE!"åstundar skarpare,

och överallt...samma cirkel...
allt och alla av ingenting hos få,
tetanus"ELIMINATE THEM ALL!"
fräter dem med dövblindhet...




Övriga genrer (Kåseri) av Lollitta VIP
Läst 197 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-05-11 08:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lollitta
Lollitta VIP