Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


704."IT's VERY COLD TOMORROW AND AFTER..."..."

under tunga moln ...
"IT's VERY COLD TOMORROW
AND AFTER..."..."

blåmes - blåar himlen
gulsparv - förgyller solen
trast -likt natt - drillar

och på vårklänningen - vinterkyss!

som en skakig dröm"HOW MUCH
YOU LOVE SOMETHING UNTIL ITS
GONE!"antände sommar-andedräkt
med blodfeber...




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Lollitta VIP
Läst 184 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-05-12 09:26



Bookmark and Share


  Lollitta VIP
om VÄDRET ,här och på andra håll I VÄRLDEN gäller den texten...men tack för FIN kommentar...PETTER!!!!!!!!
2019-05-18

  petter rost
Är detta märkligt... ja, det är en märkligt ömmande varm text – och ute dit den skickar mig, tänker jag mig en kvinna med blues i rösten sjunga den. Men redan nu ger den hjärtklappning...
2019-05-12
  > Nästa text
< Föregående

Lollitta
Lollitta VIP