Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


705.ONE OF THEM HAVE A LUCKY DAY!

Lejonman och Rävens päls
"ONE OF THEM HAVE A LUCKY DAY!"
lika bra med höstfärger...

amanita flimrar,vargbär berusar
"YOU TWO ARE SO UNDERRATED!"
men vem av dem ska överlista
"FEEL. VERYYY. UNCOMFORTABLE!"

asch!vad bryr man sig från sidan
"TRYING TO BE EVERYONE's FRIEND!"
obrukbart,inte dit inte hit ...

amplituden..."AS REACTION!"ska
hedra för välmåendet...AMEN!




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Lollitta VIP
Läst 214 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-05-18 16:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lollitta
Lollitta VIP