Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


tKONSTIG att man kan inte bifoga en bild med Lunda studenten Fredrik Bankes ÅSIKT i DN den 22/05/2019.


708.I’m feeling some type of way...

Vi unga känner ingen tillit till vårt välfärdssystem.

Pension.Jag blir sorgsen över hur ofta jag se pensionärer
med smått krökta ryggar rota i papperskorgar efter något
att stoppa ner i de plastpåsar som vanligen pryder deras
rullatorer.
Inom mig växer oron när jag föreställer mig vad som kan
vänta om jag inte börjar pensionsspara redan nu.Även om
jag är ung,driftig och skötsam känner jag absolut ingen
tillit till att välfärdssystemet kommer att finnas där
för mig när det behövs.Är det meningen att jag ska känna
mig såhär oroligt?Ska inte tryggheten finnas där för oss
unga vuxna så att vi vågar ta de risker som krävs för att
starta eget eller hoppa på den där utbildningen?

Vi bevittnar en nationell kris som ingen talar om:
pensionskrisen.
studenten Fredrik Bankes DN ÅSIKT 2019/05/22

OBS!!!

I’m feeling some type of way and I'm
...gonna feeling some type of way...too...

VAR jag...lämnar min röst...idag...ska DEN höras... imorgon...




Övriga genrer (Kåseri) av Lollitta VIP
Läst 167 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-05-26 10:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lollitta
Lollitta VIP