Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

KAN allt vara poesi?

Vi kan se poesi som en sammansmältning av ord, bild och musik. Att bildspråket är viktigt är välkänt. Musik finns i form av diktens ton och rytm.

Måste poesi vara ett skrivet verk? Kan en tavla vara poesi?




Övriga genrer av Poeten Salvador VIP
Läst 187 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-06-01 13:01



Bookmark and Share


  Fulbergarn
Tja
Om upplevelsen säger så,
så borde det väl vara så,
så vitt jag kan förstå!

2019-06-01
  > Nästa text
< Föregående

Poeten Salvador
Poeten Salvador VIP